Oblíbená dekorace, která nesmí chybět v žádném bydlení

Hledáte dárek do nového bydlení? Vsaďte na dekoraci, která dodá domovu útulnou atmosféru. Pojďme se kouknout na nejhezčí lucerny, lucerničky a svícny. Klasické na hořící svíčku, i led designové lucerny jsou hezkým dárkem nejen do nového bydlení,  ale taky je to dobrý nápad na dárek pro ženu jakéhokoli věku. Plápolající oheň svíčky v lucerně vždy vytvoří romantickou atmosféru. Tento stylový doplněk využijete v interiéru, na terase nebo v zahradě. Různé styly luceren od ultra moderních až po vintage styl, vybírat můžete z různých materiálů a velikostí. A to dělá z těchto dekorací skvělý tip na dárek a to nejen do nového bydlení.

dekorativní svícen do noveho bydleni

Podlahový svícen

Luxusní svícen zaujme na první pohled. Podlahový svícen je vysoký 27 cm a stane se tak dominantou interiéru. Kovové provedení se bude hodit skvělé do každého bydlení. Na výběr je z několika barev. 
TIP LAMUSE: Svícen můžete použít i jako dekorační vázu na sušené květiny a krásně vypadá, pokud do něj vložíte dekorační světýlka. 

Koupit

Skleněná lucerna s držákem

Skleněná lucerna s provázkem k zavěšení rozjasní balkon, terasu i zahradu. Jednoduchá a přitom sofistikovaná.  Hezký dárek, který se svíčkou uvnitř nabírá na kráse.

Koupit
skleněná lucerna s lýkem
levný svícen z naplaveného dřeva

Lucerna se dřevem a pergamenem

Dekorace z naplaveného dříví jsou oblíbeným interiérovým prvkem. Tento svícen zaujme na první pohled,  Kovové držáky s hnědou starožitnou úpravou a na nich posazené odnímatelné svícínky z čirého borosilikátového skla vytváří z tohoto svícnu malé umělecké dílo. 

Koupit

Kovová lucerna s dírkováním

Kovová lucerna rozmihotá plamen svíčky na tisíce jiskřiček. Je vyrobena z černo zlatého kovu v moderním glamour designu. 

Koupit
moderní dírkovaná černo zlatá lucerna
moderní luxusní lucerna

Moderní luxusní lucerna

Lucerna Bilbao pochází z dílny německé značky Philippi. Svícen je vyroben z hliníku, přesto působí velmi elegantně a lehce. 

Koupit

Lucerna z ratanu

Trend přírodních dekorací v domově podtrhne ratan.  Útulná  atmosféra zaručena. Velikost lucerny se bude díky velikosti vyjímat i na podlaze. 

Koupit
originální lucerna

Lucerna ve tvaru konvice

Lucerna ve tvaru vintage čajové konvice zdobená ornamenty motýlů je bezesporu originální dárek. Líbit se bude starším ročníkům i těm, kteří mají rádi romantický a vintage styl dekorací.

Koupit

Solární ozdobné lucerny

Příjemně působící lucerny jsou krásné na zahradě, u vchodových dveří, na balkoně i terase. Lucerny realisticky napodobují plamen. Provoz na solární energii, nepotřebujete žádný zdroj elektřiny. Stačí umístit na světlé slunečné místo. 

Koupit
solární lucerna ve tvaru koule na zavěšení

Sada luceren

Sada 4 luceren dotvoří v každém bydlení útulnou atmosféru. Jednoduché provedení se bude vyjímat v moderních prostorech. Honosný svatební dar nebo symbolicky dárek k výročí svatby přinášející další dny plné laskavého světla.

Koupit

Venkovní černá lucernička

Podpořte kouzelnou atmosféru v zahradě s touto lucerničkou, kterou jednoduše zapíchnete na místo, kam svítí sluníčko.

Koupit

Ať už hledáte dekoraci, která zútulní váš domov, nebo hledáte vhodný dárek do nového bydlení, jsou lucerny dekorací, která potěší vždy. Díky množství stylu jejich provedení si najde lucerna místo v každém domovu. Koukněte i na další tipy na dárky do nového bydlení nebo se inspirujte článkem s tipy na dárky ke kolaudaci.

Vaše LaMuse

O tomto diskutuje “Oblíbená dekorace, která nesmí chybět v žádném bydlení

  1. Zpětný odkaz: Tipy na dárek ke kolaudaci - LaMuse

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naše stránky využívají soubory cookie. Procházením LaMuse.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje.