Tipy na dárky ke Dni dětí do 500,- Kč

Den dětí není jen o dárcích, ale taková maličkost do 500,- Kč jim dokáže rozzářit očička. Máme pro vás tipy na dárky pro vaše nejmilejší, které je nerozmazlí ale moooc potěší. Další skvělé tipy najdete v našem vyhledávači dárků.

Knížka pro malé i velké děti

Knížka je skvělým dárkem ke Dni dětí. Je to dárek, který rozvíjí dětskou představivost a slovní zásobu. Knížku můžete s dítětem prohlížet nebo číst společně, což zase utužuje vazbu mezi vámi a vaším dítkem. Společně strávené chvíle u knížky jsou oblíbenou činnosti mnoha rodičů a dětí.

Další tipy na knižní dárky najdete v našem článku TOP 20 nejlepších dětských knih podle věku.

Objevte kouzlo rozmanitosti naší planety s tímto ohromujícím dětským atlasem. Uvnitř najdete 15 překrásně ilustrovaných map, které si děti mohou důkladně prostudovat. Náš svět je úžasné místo a daří se zde nejrůznějším rostlinám a živočichům. Při čtení děti objeví krásy zemí, světadílů, moří a oceánů, hor a oblastí pokrytých ledem. Poznají život na planetě Zemi v celé jeho rozmanitosti. O každé oblasti naleznou v atlase fascinující fakta a dozvědí se, jak žijí lidé ve všech koutech světa. Kniha navíc obsahuje vlajky států, hlavní města a rejstřík zeměpisných názvů.

koupit
knížka příběhy na dobrou noc

Sto krátkých příběhů na dobrou noc pro malé rebelky vypráví životní osudy stovky mimořádných žen z minulosti i současnosti. Umělkyně, sportovkyně, vědkyně, političky a další velké osobnosti, které se nesmazatelně zapsaly do historie. Inspirují malé i velké čtenáře snít velké sny. Seznámíte se s královnou Alžbětou I., módní návrhářkou Coco Chanel nebo s tenistkou Serenou Williams. Každý medailonek navíc doprovází celostránkové portréty od šedesáti výtvarnic z celého světa.

koupit

Moje první pokusy je skvělý dárek pro předškoláky i školáky, u kterého se můžete s dětmi zabavit na dlouhé hodiny. Stačí pár pomůcek a za chvilku se děti mohou pustit do pokusů z fyziky a chemie. U každého z nich je samozřejmě vysvětleno, proč se to děje.

koupit

Zábava ven na letní dny

Protože Den dětí slavíme 1.6., skvělými dárky jsou hračky a hry na zahradu. Pokud máte více dětí, je fajn jim pořídit něco, co využijí společně. Užít si dovádění venku je v dnešní přetechnizované době přímo nutnost. Sada na badminton, stolní tenis, trampolína… Třeba jste již uvažovali, že nějaké venkovní vyžití dětem chcete v létě vymyslet a aby dárek nedostali jen tak, darujte jim ho ke Dni dětí.

Darujte dětem ke Dni dětí venkovní hru – např. házení kroužků, je to skvělá hra na zahradu pro celou rodinu. Je to zábavný způsob, jak trénovat obratnost a navíc trávit společný letní čas na zahradě nebo na dovolené. Mezi další aktivity, které děti využijí venku je hod fresbee, petanque, kroket, hračky na písek, míče. 

koupit
dárek ke dni dětí do 500

Deskové a jiné zábavní hry, když venku prší

Pokud počasí nepřeje a ven byste ani psa nevyhnali, pak příjdou vhod deskové hry. U deskových her pro děti a mládež se snadno zabaví celá rodina a můžete tak strávit hezké odpoledne společně. Sbírku klasických společenských her jako Dostihy a sázky, Člověče nezlob se, Scrabble nebo třeba kostky můžete doplnit o nové deskové hry, které podporují fantazii, rozvíjí znalosti, procvičují paměť, podporují vzájemnou spolupráci. Můžete s nimi zažít zábavu i nečekaná dobrodružství. Stačí si vybrat. Výběr deskových her je opravdu široký. Inspirujte se našimi tipy a nebo si rovnou vyberte ve specializovaném obchodě s výběrem těch nejlepších a oceněných společenských her. 

dárek pro děti do 500 ke dni dětí
koupit
balanční hra zábava pro děti a rodiče
koupit
zábavně vzdělávací desková hra pro děti
koupit

Další kreativní a naučné hračky

Interaktivní pejsek zabaví děti, které se začínají učit barvy a písmenka. Pokud dítko stiskne tlačítko na jeho zádech, naučí je pejsek číslice, barvy a zvířecí zvuky.

koupit
INTERAKTIVNÍ PEJSEK dárek pro děti ke dni dětí

Hmatové puzzle – život na ledové kře je vzdělávací hra pro nejmenší. Puzzle rozvíjí logické myšlení, pozornost, paměť, jemnou motoriku.

koupit

Výtvarná kreativní sada se smršťovací fólií se bude líbit všem holčičkám. S kreativní sadou si vaše dcera vyrobí krásní šperky s motivy zvířátek. Na jednu stranu fólie si podle předlohy překreslí obrázky, poté je vystřihnou a nechají za pomoci rodičů krátkou chvíli zapéct v troubě.

koupit
kreativní dárek pro malé holčičky - výroba šperků

A co vy rodičové, kupujete svým dětem dárky ke Dni dětí, nebo jste naopak zásadně proti materiálním dárkům? Ať už je to tak nebo tak, nezapomeňte si hlavně tento den s vašimi dětmi pořádně užít!

Vaše LaMuse

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naše stránky využívají soubory cookie. Procházením LaMuse.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje.