Příležitosti k obdarování

Je příjemné být obdarovaným, ale když dar darujeme, cítíme zvláštní uspokojení, které se nedá slovy popsat. Štěstí z rozbalování dárků je jen dočasné, ale darování poskytuje dlouhodobější pocit spokojenosti.  Toto známe už od dětství. Ten pocit, když rodičům uděláme radost hezkými známkami, když uděláme dobrý skutek,… Bylo prokázáno, že darování nás dělá šťastnějšími než přijímání dárků, nehledě na to jak cenný dárek to je.

Níže naleznete klasické i méně obvyklé příležitosti k obdarování. Nejen, že uděláte dárkem někomu radost, ale zažijete ten slastný pocit, kdy obdarovanému vykouzlíte úsměv na rtech.

Dárek jako vyjádření lásky

Darování je dobrý důvod jak posílit vztah. Kamarádovi dárkem vyjádříte, jak moc si ho vážíte. Přítelkyni zase ukažte, jak moc jste rádi, že ji máte. Nemusíte čekat na příležitost. Darujte kdykoli a ukažte, jak moc svůj protějšek milujete.

Skvělou příležitostí pro obdarovávání z lásky je výročí nebo Valentýn či první máj. Není důležité v tyto dny darovat protějšku věcný dárek, určitě však darujte aspoň společný zážitek v podobě krásného večera na procházce nebo u večeře.

Dárek k oslavě narozenin

Narozeniny jsou speciálním dnem, který si připomínáme každoročně. Nejsou limitovány věkem. Nezáleží, zda je osoba mladá nebo stará, důležité je věnovat jí v tento den speciální pozornost a sdílet štěstí z dalšího prožitého roku jejího života.

V našem dárkovém katalogu naleznete spoustu tipů na dárky k narozeninám. Použijte filtr a najděte ten pravý, který hledáte.

Děkovné dárky

Je pár situací, kdy je na místě někomu poděkovat za jeho pomoc nebo laskavost. Darování dárků je akt, který ukáže vaši vděčnost. Slova někdy nedokáží vyjádřit to co dárek darovaný od srdce. Poděkování je v některých situacích samozřejmost, pozvedněte tento akt a k věcnému „Děkuji“ přidejte i dárek od srdce.

prohlédněte si děkovné dárky ve vyhledávači dárků LaMuse

Dárky k příležitosti nového bydlení

Bohužel ne vždy najdeme čas, abychom našim přátelům pomohli se stěhováním do jejich nového domova. Můžeme to napravit dárkem k jejich novému začátku. Nové bydlení je velký krok, speciálně pro lidi, kteří zakládají vlastní rodinu.

Pokud dostanete pozvánku na „kolaudační“ party, je zvykem přinést novým majitelům vkusný dárek. Stejně jako při první návštěvě přátel v jejich novém bytě. Dary by mohly být něco, co mohou využít v novém domě, zútulnit ho nebo zvýšit komfort bydlení.

prohlédněte si dárky ke kolaudaci ve vyhledávači dárků LaMuse

    Dárek k povýšení nebo k získání nové práce

Nová práce nebo povýšení je něco, z čeho lidé mají obzvláště radost. Tato událost je pro povýšeného nebo toho, kdo si našel novou práci velká odměna a vy mu můžete ukázat, jak rádi s ním sdílíte tento významný okamžik. Je to skvělá příležitost jak darovat pouzdro na vizitky, nový diář a spoustu stylových věcí, které s novou pozicí obdarovaný využije.

prohlédněte si dárky k povýšení nebo nové práci ve vyhledávači dárků

Dárek za vysvědčení, k promoci nebo k maturitě

Rodiče mohou ocenit své děti za tvrdou práci, kterou zvládají ve škole. Darování takových dárku, je pro ně skvělou motivací, jak být lepším studentem. Uvědomí si, že jejich těžká práce byla odměněna.

prohlédněte si dárky za promoci nebo maturitu ve vyhledávači dárků

Je spousta dalších příležitostí, kdy můžeme udělat obdarovanému radost a překvapit ho malým dárkem. Nechte se inspirovat dalšími nápady v našem magazínu

Inspirovali jsme vás? Podělte se s námi o váš příběh s darováním.

Vaše LaMuse

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naše stránky využívají soubory cookie. Procházením LaMuse.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje.