Jak funguje vyhledávač dárků LaMuse

Katalog dárků LaMuse je tady pro to, aby vám ušetřil čas s výběrem dárků a pomohl vám se zorientovat v široké internetové nabídce. Je tady pro to, aby vás inspiroval a třeba vám i poradil. Chceme vám pomoci darovat věci s příběhem. Chceme, aby dárky dělaly radost vám i obdarovaným. Věříme, že v našem katalogu objevíte spoustu inspirace a začnete se na darování dívat trochu jinak.

LaMuse - vyhledávač dárků

 

Dárky v našem katalogu jsme rozdělily do čtyř hlavních kategorií a to dárky podle obdarovanéhopříležitosti, životního jubilea a dárky podle zájmu.

V kategorii dárky podle obdarovaného najdete tipy na dárky pro:

Je spousta příležitostí k obdarování a mezi ty, které jsme pro Vás vybrali, patří tyto:

Dárky jsme také roztřídili podle těchto zájmů:

Určitě vás napadají další zájmy a příležitosti, které v našem katalogu chybí. Postupně budeme přidávat nové kategorie. O tom vás vždy informujeme nejen v newsletteru, ale i na našich sociálních sítích. Tak nás nezapomeňte sledovat, ať vám nic důležitého neunikne.

Jak hledat v našem katalogu

V hlavním menu si vyberte, ke kterému zájmu nebo ke které příležitosti dárek hledáte a ihned budete přesměrováni na váš výběr.

Lamuse home page

Pokud chcete svůj výběr upřesnit, nalevo od vybraných produktů naleznete filtr, kde můžete specifikovat cenu dárku, případně obdarovaného komu je dar určen, druh dárku, pohlavní obdarovaného nebo jeho věk. U některých kategorií jako je například člověk s velkým srdcem, vám vyhledávač nenabídne filtrování podle věku nebo pohlaví, protože předpokládá, že velké srdce může mít člověk jakéhokoli věku či pohlaví.

Lamuse filtr

Po kliknutí na produkt jste přesměrováni na stránku produktu, kde najdete o dárku bližší informace. Na této stránce máte možnost rovnou přejít do e-shopu kliknutím na tlačítko do obchodu, kde si dárek můžete objednat nebo o něm zjistit doplňující informace.

lamuse product page

Pokud v našem katalogu nenajdete, co jste hledali, kontaktujte nás a my vám pomůžeme vybrat dárek přesně podle vašich představ a požadavků.

Na našich stránkách www.lamuse.cz najdete nejen dárkový katalog, ale také magazín, ve kterém je spoustu inspirativních článků nejen s tipy na dárky. 

Doufám, že se vám tady bude líbit a vždy objevíte spoustu inspirace nejen pro vaše blízké, ale třeba i pro sebe.

Vaše LaMuse

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naše stránky využívají soubory cookie. Procházením LaMuse.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje.