Darujte osobní a originální obraz jako od profíka | Malování podle čísel

Na chvilku se zastavit, uklidnit a zabrat se do aktivity, která zabaví kohokoliv i na celé dlouhé hodiny… Malování podle čísel vás přenese do fascinujícího světa barev, ve kterém umí malovat úplně každý. A výsledek? Perfektní dárek od srdce, který bude dělat radost každý den!

Jak malování podle čísel funguje?

Jeho základem je speciální sada, která obsahuje připravenou šablonu na malířském plátně, štětce a akrylové barvy. Princip malování podle čísel je jednoduchý. Následujete políčka označená čísly a vybarvujete je barvou se stejným číslem. Postupně tak dojdete až do cíle, ve kterém se můžete pokochat nádherným obrazem namalovaným vlastní rukou!

A v případě, že si šablonu objednáte vypnutou na dřevěném rámu, může obraz ihned po dokončení viset na zdi. V procesu malování může přijít vhod i praktický malířský stojan, se kterým bude hra s barvami ještě zábavnější.

Hotové motivy, nebo obraz z vlastní fotky?

článek malování podle čísel
Základní sada na malování podle čísel

Pří výběru vhodné šablony můžete vybírat buď z připravených motivů, nebo si nechat vyrobit vlastní šablonu podle zaslané fotografie. Motivy můžete vybírat podle obtížnosti – například menší rozměry s menším počtem barev pro malé dítě – nebo podle zálib. Hledáte dárek pro milovníka designu, zvířat, nebo cestování? Z desítek hotových šablon si jednoduše vyberete tu pravou.

Chcete darovat osobní dárek, který bude přesně vyjadřovat vazbu, kterou s obdarovaným sdílíte? Vsaďte na malování podle čísel z vlastní fotky. Šablonu totiž můžete nechat vyrobit třeba podle domácího mazlíčka, vzpomínky z dovolené, nebo skupinové fotografie celé rodiny. Obraz podle vlastní fotky je dárek, na který nikdo jen tak nezapomene.

Proč je malování podle čísel ideálním dárkem?

  • Představuje zábavnou aktivitu na dny strávené doma.
  • Hravě zabaví celou rodinu.
  • Ulevuje od stresu, posiluje soustředění a zbavuje napětí.
  • Můžete darovat sadu na malování a s ní i celou aktivitu, nebo rovnou výsledek – hotový obraz.
  • Při darování vymalovaného obrazu bude každý ohromen energií, kterou jste do svého dárku vložili.
  • Umožňuje vytvořit si vlastní galerii obrazů či dekor do bytu.
  • Nemůže být jednodušší, takže ho zvládne každý!

 

Malování podle čísel je mezinárodním hitem posledních let. Šablony se ale liší výběrem motivů, cenou a nabízenou kvalitou. Na tuzemském trhu si drží vysoký standard česká značka Vymalujsisam, která se může pochlubit jak vlastní výrobou i softwarem na výrobu šablon na malování podle čísel z vlastní fotky, tak širokým výběrem předpřipravených motivů a vysokým rozlišením barev.

Šablony na malování obrazů z www.vymalujsisam.cz jsou perfektním dárkem k jakékoliv životní příležitost. Ať už tedy sháníte skvělý dárek pro kamarády ke svatbě, dítě k narozeninám, či vaše nejbližší k Vánocům, malování podle čísel nikdy nezklame.

Diamantování obrázků

Kromě malování podle čísel, je oblíbenou variantou tečkování a diamantování.  Pro koho je diamantové tvoření?  Vytvoření obrázků pomocí kamínků je zábava nejen pro malé slečny. U této činnosti se zrelaxujete. Vypnete a vyčistíte si hlavu. Obraz, podle vlastní fotky, nebo předlohy, kterou si vyberete ze stovky motivů, poskládáte ze stovky třpytivých kamínků.

Diamantové obrazy jsou perfektním dárkem pro každou příležitost – ať už hotové nebo darované jako čisté plátno a čekající na vyplnění.

obraz z vlastní fotky
malování podle čísel
Prolédněte si další motivy k malování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naše stránky využívají soubory cookie. Procházením LaMuse.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje.