Dárková sada kosmetiky pro dceru

279 

Ze stylové dárkové krabičky vylovíte pět odličovacích tamponků a tuhé čisticí mýdlo ve tvaru nadýchaného obláčku, které voní sladce po exotických dálkách. I po náročném dni zbaví pleť nečistot, hloubkově vypucuje póry a pomůže vyrovnat produkci kožního mazu. Pleť s ním můžete čistit i po ránu, dodá tváři jiskru a svěžest. Povedené duo zaručeně rozzáří oči všem zero waste nadšencům i veganům a nebojte se s ním rozmazlit i sami sebe.

Úžasná, 100% přírodní francouzská značka Lamazuna si dala za cíl zjednodušit vám život, rozzářit ho radostnými barvami a vůněmi a zamezit zbytečnému plýtvání. Zero waste vychytávky i ručně ukuchtěná veganská kosmetika ušetří přírodu od zbytečných plastových obalů, zdraví od náporu škodlivých látek a peněženku od utrácení. S Lamazunou zkrátka pocítíte, že šetrnost nemusí být o odříkání a nudě, ale o radosti ze života v souladu s přírodou, barevném minimalismu a inovativních řešeních pro lepší svět.

Líbí se vám tento tip na dárek? Objevte jeho další varianty a podobné dárky po kliknutí na tlačítko do obchodu.

Do obchodu

Naše stránky využívají soubory cookie. Procházením LaMuse.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje.