Pro miminko

899 

Dárek pro miminko

Zdravý dárek Pro miminko v podobě krásné kytice z lahodných jahod, exotických melounů, hroznového vína, ananasu a jablek v bílé a tmavé čokoládě se skvěle hodí jako originální gratulace k narození dítěte.

Dárek pro maminku z ovoce a čokolády pro maminku a její miminko. Tuto květinu z ovoce můžete narozdíl od klasických květin nechat poslat přímo do nemocnice na porodní oddělení, ovocné kytice Frutiko jsou narozdíl od květin v nemocnicích povolené. Kytice Pro miminko jistě potěší jako netradiční a zdravý dárek pro maminku a jejího novorozeného potomka. Květiny z ovoce jsou skvělým nápadem na dárky pro děti z ovoce a čoolády, neboť jsou krásné, slaďoučké a zdravé zároveň. Neváhejte a pošlete tento originální dárek pro miminko Vašim známým jako gratulace k významným událostem k narození dítěte do porodnice nebo domů. Květina Pro miminko má růžovou a modrou variantu jako dárek pro chlapečka i holčičku.<

Skvělý dárek pro děti představují také dortové kytice Frutiko z lahodných čerstvě upečených muffinů a kvalitní čokolády, jako například Dětský dort z muffinů a jiné. Také ovocné kytice pouze z čerstvého ovoce jsou vhodné jako zdravá pozornost pro děti.

Líbí se vám tento tip na dárek? Objevte jeho další varianty a podobné dárky po kliknutí na tlačítko do obchodu.

Do obchodu

Naše stránky využívají soubory cookie. Procházením LaMuse.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje.